Gjykata shpall ‘shpìfës’ Sali Berishën, si fabrikoi akùza të…Ish kryeministri i katandisur kèq pas vendimit të Gjÿkatës së Tiranës

EPP Summit March 2011 39

Duket se eshte kthyer fùqìshem is kryeministri Berisha ku po sù.lmon ne te gjitha frontet pas làrgimit te Bashes ku e la partine demokratike ne nje gjendje te mjeruseshme.VIDEON e plote me vendimin e gjÿkates e gjeni meposhte👇

Pak pasi në 23 tetor të vitit 2018, Sali Berisha do të nxìrrte në facebook foton e një shtëpie në Amerikë për të cilën deklaronte se ishte në pronësi të Edi Ramës, ky i fundit do të ngrinte një pàdi ndaj tij.

Në kùndërpërgjigje ndaj pàdisë së Ramës, Berisha do të ngrinte një kùndërpàdi brenda së njejtës çështje.

Pas shumë shtyrjeve të seancave gjÿqësore me kërkesë të palës së pàditur nga Edi Rama, Gjÿkata e shkallës së parë Tiranë, ka dalë sot me vendimin që i jep sërish një tjetër vulë zyrtare Sali Berishës, atë të shpìfësit të provuar.

Gjÿqtari Dritan Caka ka marrë sot vendimin për të rrèzuar kùndërpàdinë e Berishës dhe për të pranuar atë të Ramës, duke i kërkuar Berishës shpërblim dèmi prej 1 milion lekësh të vjetra dhe detyrimin për të përgènjeshtruar postimin e vitit 2018 në faqen e tij facebook.

Ky vendim rrèzon përfùndimisht të gjitha shpìfjet e Sali Berishës ndaj Edi Ramës sepse kùndërpadia e tij, e rrèzuar sot nga gjykata, lìdhej edhe me deklaratat që ai bënte në publik mbi një gjyq të Edi Ramës për atësinë e djalit të tij./Lexo

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!