Noka paralàjmëron: “Do ketë përplàsje të fòrta me…S’lejojmë àsnjë të tjetërsojë djersën e demokratëve

1 3

Deputeti demokrat Flamur Noka u shpreh se nuk ka gjy.katë që mund të refùzojë Kuvendin e 11 dhjetorit të 2021. Ai tha mbrëmjen e djeshme në një intervistë në “Ora Neës” se Kuvendi i 11 dhjetorit është më i miri i organizuar në të gjithë historinë e pluralizmit shqiptar. VIDEO E PLOTE👇

“Nuk ka gjy.katë që njeh ligjin, që bazohet te ligji, dhe që jep vendimin në emër të ligjit dhe që mund të refùzojë Kuvendin e datës 11 dhjetor. Është Kuvendi më i mirë i organizuar në historinë e pluralizmit shqiptar apo në historinë e të gjithë partive në këtë vend. Është i dokumentuar çdo demokrat.

Sipas Nokës vendimi i Gjy.katës për të marrë në shqyrtim animimin e Alibeaj, ishte i turpshëm.

Flamur Noka: Gjy.kata e Tiranës, mori një vendim politik për të shqyrtuar dhe për të konsideruar palë dikë që nuk ishte palë, për të njohur si kryetar një njeri që e kishte emëruar Gaz Bardhi, dhe që nuk e kishte zgjedhur asnjë organi I PD-së. Ky është vendimi më I tu.rpshëm që ka marrë drejtësia në këtë vend në 32 vjet pas përmb.ysjes së règjimit.

Ndër të tjera ai ka komentuar dhe ‘lìdhjen’ e ngushtë mes Edi Ramës dhe Enkelejd Alibeajt, duke thënë se ky i fundit i jep urdhra kryetares së Kuvendit, teksa shtoi se deputetëve të opozitës nuk u jepet fjala në Kuvend.

Flamur Noka: Deputetëve të opozitës nuk u jepet fjala, u mohohet fjala. Aty vetëm Enkelejdi urdhëron po aq sa urdhëron Taulanti me Edi Ramën, kryetaren e Kuvendit. Është një dashuri e pashpjegueshme. Unë nuk besoj se ka jurist, ka gjy.qtarë në këtë botë që mund të mos njohë Kuvendin e 11 dhjetorin që është më si sakti që është bërë ndonjëherë.

Deputeti tha se demokratët nuk do të lejojnë të shke.len, ndërsa ka paralàjmëruar edhe përplàsje.

Flamur Noka: Askush nuk kërkon që t’i japë kush të drejtë Sali Berishës, demokratët duan të lexohet e drejta. Unë besoj se nuk ka gjy.qtarë që mund të shkèlë mbi parimet e shtetit të së drejtës, pavarësisht ùrdhrave politik. Demokratët këtë radhë nuk do të shkèlen në rast se do të shkèlet më të. Paralàjmërojmë përplàsje sepse nuk lejojmë asnjë që të zerojë apo të tjetërsojë djersën e demokratëve shqiptarë në 30 vite.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!