Tèrmet i fòrtë në vend, vd.èsin 250 persona, dhjetëra të plàgosur(Detaje)

1A792D49 7B34 4156 8CB5 FB1F5F5510DE

Një tèrmet i fuqìshëm ka vr.àrë të paktën 250 njerëz dhe ka lënë dhjetëra të plàgosur në Afganistan, raporton BBC.VIDEO e plote me ngjarjen👇

Njerëz në barela, rrènoja dhe shtëpi të rrènuara në provincën Paktika është panorama në zona.

Një zyrtar i qeverisë lokale tha për BBC se numri i të vd.èkurve ka të ngjarë të rrìtet dhe se më shumë se 150 të tjerë ishin pl.àgosur.

Tèrmeti gòditi rreth 44 km (27 milje) nga qyteti juglindor i Khost. Lëkùndjet u ndjenë në më shumë se 500 km

në Afganistan, Pakistan dhe Indi, sipas Qendrës Sizmologjike Mesdhetare Evropiane, cituar nga Reuters.

Dëshmitarët raportuan se e kishin ndjèrë tèrmetin në kryeqytetin e Afganistanit, Kabul, si dhe në kryeqytetin e Pakistanit, Islamabad

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!