Ku po shkon kjo botë!Motrat përlèshen LIVE në emision,“Intrigante!Shtrìgë”,ndërhyn Ardit Gjebrea t’i ndàjë(VIDEO)

Screenshot 3 15

Në përfùndim të seancës së ndërmjetësimit, dy motrat, Vasilika dhe Kristina nuk kanë mùndur të gjejnë dot gjuhën e përbashkët. VIDEON e plote me përlèshjen mes tyre e gjeni meposhte👇

Përkùndrazi, fjalët ndaj njëra-tjetrës gjatë “Shihemi në Gjÿq” kanë qenë mjaft të àshpra e të rènda. Rubrika nga “E diela shqiptare” në Tv Klan nuk ka një zgjidhje paqësore mes të dyjave, por Eni Çobani fton motrat dhe vëllezërit e tyre të tjerë të sjellin çfarëdo dokumenti që disponojnë për pronën 2400 metra katrorë në Durrës. VIDEON e plote me përlèshjen mes tyre e gjeni meposhte👇

Secili anëtar i familjes do të marrë drejtësisht pjesën e tij dhe do këqyret çfarëdo tjetërsimi që mund të jetë kryer. Kristina dhe Vasilika nuk pranojnë as t’i japin dorën njëra-tjetrës, por vendosin edhe një hendek tjetër mes tyre.

Vasilika: Ti ke ngrënë ato dreka e darka! Ti je intrigante! Ti je shtrìgë! Motrës tënde t’ia bësh këtë! Një gocë që kam unë, shyqyr e kam parë me sy.

Kristina: Ti mos thuaj ke ngrënë e ke pirë me ato se unë kam iku që në ‘93-in. Mirë?

Vasilika: Ti ke ikur… ti i bën të gjitha. S’kam pasur nevojë për ju. Ajo i ka bërë të gjitha. Ato i thoshin “hajde firmos”, shkonte firmoste kjo, “ta futa” i tha ai, e shkonte hante darkë. E kam parë me sytë e mi. Sa të vdès unë edhe vajzës do i them me ty mos të flasë më.

Kristina: Ne pa folur kemi qenë, por meqenëse kemi hyrë këtu…Vasilika: Ajo u trèmb se e kam sjellë unë te zonja Eni, kam ardhur nga Milano kastile. Ajo u trèmb.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!