Pa shum vitesh, më në fùnd Berisha vendos të ballafaqofet me shoten e Haklajve: Ja kush i vr.àu vëllezërit tuaj…(VIDEO)

x699AC5AD CD5A 4541 A101 117FC79F933A.jpeg.pagespeed.ic .XTuCXmN7Pt

Kohë më parë, motra e vëllezërve Haklaj, Zylfie Haklaj kishte hèdhur ákùzà të rènda ndaj ish kryeministrit të Shqipërisë dhe liderit të Partisë Demokratike, Sali Berishës. VIDEO e plote me takimin👇

Haklaj e kishte akùzuar Berishën se qëndron prapa vr.àsjèś së e vëllezërve të saj.

Zylfie Haklaj e kishte drejtuar gishtin ndaj Sali Berishës për èkzèkùtímín e 14 anëtarëve të familjes së saj.

“Në familjen time ka 14 persona të vr.árè dhe përgjegjës kryesor për këtë është Sali Berisha. Ne kërkojmë drejtësi, unë jetoj për të dëshmuar”, kishte deklaruar kohë më parë, Zylfie Haklaj e cila jeton tani në shtetin e Suedisë.

Por para pak ditësh, Sali Berisha në një intervistë për njërën nga televizionet në Shqipëri i është përgjigjur publikisht àkùzàvè të Zylfie Haklajt.“Bota sot”

Sali Berisha ka treguar se kush qëndron prapa vr.àśjèś së Haklajve të Tropojës, duke mohuar të ketë gisht në ngjarjet e rënda që kishin ndodhur në Tropojë.

“Ata që vr.ánē Azemin zhdùkèn dhe Haklajt. Ata duhet të zhdùkèshín, sepse kryén krîmîn e shekullit. Ata ishin térròrîstē. Kurrë Tropoja nuk ka njohur një bàndē pláçkîtēsè të këtij lloji, pērdhūnūès e kri.minàlè.

Vetëm shteti mund t’i vrîstē ata. Vetëm shteti mund të bënte diçka të tillë, duke bërë kombinime me familjet e vîktîmâvê. Ata ishin të angazhuar”, ka deklaruar ish kryeministri, Sali Berisha.

E për vrá.śjên e Azem Hajdarit, Berisha e ka drejtuar gishtin ndaj Fätös Klosit, i shef i SHISH-it.

“E kam ak.ùzuar në fillim Fâtôs Nânôn. Sot nuk mund ta them se ai ishte. Kur them 100% për Fâtôs Klôsîn dhe Skēndèr Gjînûshîn, nuk them dot për Fâtôs Nânôn.

Akùza të kota nuk mund të bëj. Atëkohë e bëra se Nânô ishte kryeministër dhe atë e vrânē njerëz me uniformë. Nuk e heq âkûzën ndaj Fâtôs Klôsît”, ka deklarua Sali Berisha

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!