Një GERDEC i dytë? Shpè.rthìmì dëgjohet 6 kilometra làrg:Polìcìa niset me ùrgjencë drejt vendngjarjes,Banorët në pànìk..(VIDEO)

Shperthim ne Rusi

Banorët e Porto Romanos u zgjuan të alàrmuar këtë mëngjes, pasi depozitat e gazit janë përfshìrë ga flakët. Video e plote meposhte👇

Zjàrri është vënë shpejt nën kontroll, por banorët apelojnë për më shumë siguri. Bashkëjetesa me një fabrikë gazi nuk është àspak e lehtë për qytetarët në një zonë që dikur ishte e destinuar si zonë industriale,

por në dekadat e fundit paralelisht ka nisur të popullohet nga familjarë dhe të ngrihen biznese të reja. Bashkëjetesa e banorëve me këtë fabrikë ka qenë e vèshtirë gjithnjë, pasi në fillimet e saj në këtë hapësirë ngrihej një fabrikë lëkurësh që ndòste masivisht ambientin.

“Isha në gjumë rreth orës tetë e gjysmë. Kam dy fëmijë të mitur, një 7 dhe një 4 vjeç. Më thirri komshiu se po pla. snin bòmbolat e gazit. Dola në ballkon, pashë tymin e zì dhe njerëz që vraponin. Na zuri pàniku. Mora fëmijët që po qanin dhe u làrguam.

Binte alàrmi gjatë natës. Erë gazi kemi ndjerë dhe herë të tjera. Më janë sëmùrë fëmijët, i kam çuar në spìtal”, thotë një banor/Top Channel.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!