Spartak Ngjela bën kërkesën e paprìtur: Bashkohuni me Ramën, Vjosa Osmani dhe Albin Kurti duhet ta kenë të qartë se…

40F617FA 42D7 4F30 842A 47EBAFB9BA9F

Për interesin kombëtar. Vjosa Osmani dhe Albin Kurti duhet ta kenë të qartë se:VIDEO e plote me reagimin e Osmanit dhe Kurtit👇👇

Qëndra e gravitetit të shqiptarisë është Tirana dhe nuk është Beogradi. Të gjitha idetë e tjera, që dalin jashtë këtij qjykimi, janë kùndër interesit kombëtar.

Kush punon për bashkim kombëtar, duhet ta ketë të qartë në mendje se Tirana do të jetë kryeqyteti i Shqipërisë Etnike.

Kush nuk e pranon këtë, është me Beogradin. Pse sot nuk po punohet politikisht për bashkimin kombëtar Shqipëri-Kosovë?

Sepse gjithçka pèngohet nga Beogeadi me veglat e tij në Tiranë dhe në Prishtinë. Këtë duhet ta dinë mirë: edhe Rama, edhe Osmani dhe, edhe Kurti.

Jam i bindur se, ardhja e presidentit të ri në Tiranë, do ta rigjallërojë juridikisht dhe politikisht doktrinën e re të bashkimit kombëtar Shqipëri-Kosovë.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!