Ke dërguar njerëz t’më sùlmojnë deri tek ngàcmimet sèksuale/Këlliçi e pàditi për shpìfje,Reagon Kokalari,Më dole në…

EB859103 254C 474C AA6F 411FF9E929C5

Aktivistja republikane, Evi Kokalari ka reaguar àshpër pas pàdisë së bërë nga ana e deputetit demokrat,VIDEO e plote meposhte 👇👇

Belind Këlliçi i cili e akùzon Kokalarin për shpìfje ndaj figurës së tij.

Kokalari tha se të gjitha provat për akùzat e saj do të paraqiteshin para gjy.qatarit dhe gjithashtu i qëndroi akùzave se Këlliçi kishte dërguar njerëz drejt saj të cilët e kishin slmuar madje sipas saj, edhe e kishin ngàcmuar s*ksualisht.

Reagimi i Evi Kokalarit pas pàdisë së Belind Këlliçit:

BELIND KELLICI ME DOLI NE SHTEG!!
E falenderoj Belind Kellicin për pàdine ndaj meje. Në fakt, pròvokimet e mia në median sociale kanë qënë pikërisht që ai të bënte pàdi, sepse ishte e vetmja mënyrë që unë mund të paraqis faktet e manìpulimeve që ai ka bërë në Këshillin Kombëtar.

Une votat i disponoj dhe Belindi këtë e di si anëtar i Komisionit Zgjedhor. Dhe lu ftën që kam bërë për ti parë rezultatet, ai e di shumë mirë.

Tashti, personalisht kam firmosur një dokument që këto informacione që kam parë dhe analizuara, të marra nga Komisioni Zgjedhor, nuk mund ti bëja publike, ndryshe Komisioni apo PD kishte të drejtë të më hidhte në gjyq dhe me të drejtë do fitonin.

Ama, kur gj.ykatësi i çështjen se Belindit kùndër meje do të më kërkoj faktet, nuk do të kem zgjidhje por t’ia jap gj.ykatës për shqyrtim, pra si e tillë, PD apo Komisioni nuk mund të më hèdh në g.jyq sepse është gj.ykata ajo që po më dètyron ti bëj disi faktet publike.

Gjithashtu, Belindi ka derguar një turmë njerëzish ndaj meje me sùlme nga më absurdet, me shpìfje dhe akùza deri tek ‘ngàcmimet s*ksuale’, dhe ndryshe nga une që i kam sùlmet të drejtëpërdrejta, ai fshìhet mbas dorës së njerëzve që i përkasin të të njëjtit llum.

Nejse, më vjen mirë që më dole në shteg!!

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!