Studimi: Shqipëria vendi më i PÀSIGURT në Europë pas Britanisë, ka 164 hàjdutë për 100 mijë banorë…

BB0D9485 94B2 4E86 B66C 1D9209F4C820

Një studim i ri e nxjerr vendin tonë të parafundit në Europë, përsa i përket një sërë faktorëve si vjèdhjet, VIDEO e plote me renditjen👇

vr.àsjet dhe cilësia e kujdesit shëndetësor, cilësia e ujit dhe ajrit.

Në studimin e kryer nga “Forbes Advisor”, Shqipëria lë pas vetëm Britaninë e Madhe duke u renditur poshtë 26 shteteve të tjera që janë përfshrië në studim.

Sipas rankimit, Shqipëria ka marrë më pak pikë në cilësinë e kujdesit shëndetësor, ka një nivel të lartë të ndòtjes së ajrit prej 12.5 për qind.

Vendi ynë ka 164 hàjdutë për 100 mijë banorë dhe 20 vr.àsje për 1 milionë banorë, duke e bërë që në kombinimin e të dhënave të marrë 54.18 pikë për sa i përket sigurisë në përgjithësi.

Në vend të parë për sa i përket sigurisë renditet Zvicra, e ndjekur nga Sllovenia, Portugalia dhe Austria në vendin e katërt.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!