Do ta paguaj shum shtrenjtë!Fatos Nano bën deklaratëne fòrtë:Berisha më ka vr.àrë nënen dhe….

1612475936 80005f7bfeb8dfe7c

Ish-kryeministri Fatos Nano ka zbuluar dy efektet që ka patur bù.rgosja në jetën e tij. Në një rrëfim në OPINION, Nano tha se efekti i parë ishte se hùmbi nënën, ndërsa efekti i dytë që u bë më tolerant. Nano fàjësoi indirekt Sali Berishën për hùmbjen e nënës së tij, e cila ndèrroi jetë nga një atàk kardiak pasi prìste me padurim lìrimin e tij.VIDEO e plote👇

Pjesë nga biseda

Blendi Fevziu: Si ka ndikuar bù.rgu në jetën tuaj?
Fatos Nano: Ka ndikuar në mënyrë kòntradiktore.

Blendi Fevziu: Në ç’kuptim?
Fatos Nano: Në planin njerëzor më ka sjell tek ky që jam. Më ka bërë më tolerant, më ka bërë më të frènuar për të marrë hàk.

Blendi Fevziu: Më të frènuar për të marrë hàk?
Fatos Nano: E kam thënë nga përvoja e bù.rgut, që njeriu qëndron pak në b.ùrg, del më shumë revanshist seç ka hyrë.

Blendi Fevziu: Se mendon se ka hyrë pa të drejtë.Fatos Nano: Kur qëndron shumë gjatë në b.ùrg, kam frìkë se nuk je për gjë.
Blendi Fevziu: Të vr et në kuptimin figurativ.

Fatos Nano: Kur qëndron për një kohë më të moderuar, në rastin tim ishte rreth katër vite. Është mjaftueshëm për të arsyetuar pse ndodhin gjëra të tilla. Cilat janë arsyet, çfarë duhet bërë që t’i evtìojmë, ky është ndikimi më i madh që ka marrë nga b.ùrg, nga b.ùrgosja gati 1500 ditore. Të mos hàrrojmë që ishte në moshën më të mirë në moshën më àktive. Tani vijmë tek ato nègativet, Sali Berisha më ka vjèdhur 4 vitet më të bukura të pjèkurisë time. 39-44 vjeç. Sali Berisha e kam të regjistruar, këtu dominon… Prandaj të thash që janë kòntradikte, Sali Berisha mund të thuhet natyrshëm se më ka vd.èkur nënat. Sepse nëna ima ditën që u nisa në Prokurori dhe i thash që mund të vonohem ca më tha ‘të kuptoj bir dhe do të près’.

Blendi Fevziu: Çfarë raporti keni pasur me nënën?

Fatos Nano: Si çdo djalë me nënën, kam qenë djalë i vetëm. Do të pres më tha dhe nuk arriti të prèsi dhe u dòrëzua në 1995 kur pati disa incìdente kur prìtej të lìrohej Nano, të cilat i bllòkoi Saliu. Por një njeri me zemër siç ishte ajo, ngrohje e ftohje të tilla dhe ajo dhà shpirt.

Blendi Fevziu: Dhe ju morët pjesë në vàrrim, i kemi disa pamje.

Fatos Nano: Tani leja që unë mund të marr pjesë në vàrrim u dha atë ditë në mëngjes. Një natë më para kisha djalin, Sokolin në Bençë dhe i them unë mesa duket nuk vij. Kështu do regjistrojmë një mesazh timin në minikasetë që ti do ta vësh tek mikrofoni në vàrrim dhe regjistrimi ka qenë “Sali Berisha pse më vr. ave nënën?”. Dhe djali iku në mbrëmje mori kasetën dhe nuk e dinte që do merrja pjesë dhe tek varri se unë isha pjesë dhe mund të thoja çfarë kisha për të thënë kam thënë: Falënderoj autoritetet që më dhanë mundësinë që të përcjellë nënën për në banesën e fundit, por do u bëja thirrje që të mos ulni àrmët vetëm për të vd.èkurit por dhe për të gjallët. Ja ku përplàsen dy efektet e b.ùrgut, e para që hùmba nënën dhe e dyta që u bëra më tolerant. Të mòs marrë hàk.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!