Njëri Pas tjetrit! S’kanë fùnd skàndàlet për Edi Ramen, vëllai Olsi Rama kàpet me drògë..(VIDEO)

collage 28

Ish Kryeministri Sali Berisha nuk i ka kursyer sot akùzat ndaj Olsi Ramës, vëllait të Edi Ramës, për të cilin thotë se trà.fikon dr.ògë. Sipas Berishës është kapur një makinë që përdorej për trà.fik dr.oge nga Olsi Rama dhe zëdhënësja e Federatës Shqiptare të Futbollit, Jona Dervishi.VIDEON e plote e gjeni meposhte te publikuar👇

“Këta që i shihnin këtu mbrapa, janë organizatë krì.minale. Kreu i Bà.ndës është Edi Rama. Edi Rama e ka një vëlla. Vëllai i tij quhet Olsi Rama. Olsi Rama është qytetar shqiptar dhe amerikan.

Kur denòncova në këtë parlament që u kth.ye për trà.fiqe, asnjë nga ju nuk e besoi, por informacionin e kisha nga një anëtar i grupit të tij”, – tha Berisha duke bërë retrospektivë.VIDEON e plote e gjeni meposhte te publikuar👇

Duke folur për vëllanë e Kryeministrit, Berisha përmendi dàljet jashtë vendit të Olsi Ramës. “A mund të pyesim pak, kjo makinë është gjetur nga prokuroria e përshtatur për transport kò.kaine. Kush të dojë i ka këtu, hyrjet dhe daljet e vëllait dhe Edi Ramës dhe Jon Dervishit. Makina e kapur kishte vende të posaçme për trà.fikun e dr.ògës dhe për këtë ka foto dhe video të dokumentuara”, – tha Berisha.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!