Ngrite zërin kùndër meje për parkun kombëtarë, tani pse nuk flet, nga kush ke frìkë?! Rama gjùan me…(VIDEO)

F1BF0074 9B54 424F A4F8 379C40D555D2

Kryeministri Edi Rama foli sot për projektin e shpalljes së lumit Vjosa Park Kombëtar. VIDEON e plote me reagimin e Di Caprios e gjeni meposhte👇

Gjatë fjalës së tij ai kujtoi edhe reagimet e bëra nga aktori i famshëm Leonardo Di Caprio në lìdhje me mbròjtjen e lumit Vjosa.

Teksa prezantonte vendimin e qeverisë për ta shpallur Vjosën Park kombëtar, Rama deklaroi se aktori amerikan u bë i gjallë vetëm për të gòditur qeverinë, ndërkohë që nuk reagon tani që qeveria merr një vendim në përputhje me kauzën e tij.

“Më kanë shënuar diçka këtu për Leonardo Di Caprion pasi u bë i gjallë për të gòditur qeverinë, por nuk u bë i gjallë për të mbròjtur qeverinë.

Tani qeveria po bën atë që atij i kishin thënë që nuk kishim ndërmend ta bënim, por që ndërkohë ne po e bëjmë. E ka shok të mirë Ministrja e Turizmit, prandaj nuk po i bìe më shumë.

Mbase këto gòd itje do t’i shkojnë në vesh, pasi mund ta kishim lajmëruar dhe nuk do t’i vente në vesh fare. Mbase duke e shàrë pak do t’ia kapi veshi Nardit”,-tha Rama./Opinion.al

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!