E FUNDIT/ ‘’TÈRMET’’ Në politikën Shqiptare: “Do t’i drìdhet mishi gjithë Shqipërisë”,Zbulohen ùrdhër arrèstet..(VIDEO)

A4D7E436 6903 4300 99F6 8C1E69BFC2D5

Avokati Spartak Ngjela ka deklaruar se gjy.qtarët në vend kanë bërë kërdinë, duke fàlsifikuar dhe gràbitur rreth 60% të pronave. VIDEO e plotë meposhte👇

Ai paralàjmëroi se Shqipëria do të drìdhet e gjitha kur të dalë në sipërfaqe gjithçka ajo që ka ndodhur. VIDEO e plotë meposhte👇

“Kur të dëgjoni të dhëna se si korrùpsioni është i bashkuar me krì.min, do t’i drìdhet mishi gjithë Shqipërisë”, u shpreh ai për emisionin ‘Open’ në Neës 24.

Ngjela deklaroi se pushteti gj.yqësor ka qenë i korrùptuar deri në palcë dhe reforma në drejtësi spastroi mbi 60% të gjy.qtarëve.

“Do të keni parasysh, ekuacioni nuk është ky, ekuacioni është ky që po them unë: është pushtet gjy.qësor i ko.rrùptuar deri në palcë. Ka qenë një pushtet tjetër me sekserë.

Këto janë vlera nègative të shoqërisë, nuk janë drejtësi. Ka filluar reforma në drejtësi, e cila ka ekskluduar rreth 60% të gjy.qtarëve dhe duhet të jemi racionalë në atë që themi.

Dëgjoni me vëmendje, janë fàlsifikuar 60% të pronave, janë gràbitur mbi 60% e pronave nga gjy.qtarët, është bërë kërdi e madhe dhe po shkonim drejt falimentit. Nuk ka pasur drejtësi fare në Shqipëri.

Drejtësia ka qenë në një mjèrim korrùptiv vjèdhjesh. Tani jemi në një reformë në drejtësi, që drejtohet nga Uashingtoni. Në këto momente ka dalë SPAK, por nùk mjafton.

Kur të dëgjoni të dhëna se si korrùpsioni është i bashkuar me krìmin, do t’i drìdhet mishi gjithë Shqipërisë. Do t’i dëgjoni, mos u mèrzisni. Ishte tmèrr.

Nuk i ka ndodhur asnjë shoqërie kjo. Nga viti 1914 e deri para dy vitesh nuk ka pasur fare drejtësi në Shqipëri, por ka pasur mjelë të lopës dhe lopa ka qenë populli.

Korrùpsion gjigant, një marrëveshje e fshèhur mes pushtetit gjy.qësor dhe politikës”, u shpreh Ngjela.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!