Berisha m’pòsht ambasadoren/ Yuri Kim kërkon takim ùrgjent, Bérisha takim kokë me kokë me Ambásádorén Kim(VIDEO)

collage 27

Mesa duket Sali Berisha po arrin drejt nje fitore te madhe si àsnje person non grata mepare ku sipas informacioneve te para do te ketë nje takim me ambasadoren Yuri Kim. VIDEON e plote me takimin mund ta shikoni meposhte👇

Eshte bërë me dije se një ndërmjetës i Ambasadores Kim i ka shkuar në zyrë., ku propozonte që të hìqte dorë provizorisht nga gara për kryetarin e Partisë Demokratike, ndërsa i kishte garantuar edhe làrgimin e Alibejat nga posicioni aktual.VIDEON e plote me takimin mund ta shikoni meposhte👇

Personi I dërguar ka qene ish-kryetari i PD ne fillimet e saj Eduard Selami. I cili dhe ka bere uren lìdhese midis Berishes dhe Kim, dhe mendohet se eshte i vetmi person qe akoma mban te hapur nje kanal komunikimi midis Ish-kryeministrit dhe ambasadores Amerikane.

Për Berishën, kjo është “shkèlje e parimeve themelore mbi të cilat bazohet demokracia, e statusit të saj por ishte dhe përpjekje e guximshme e radhës e zonjës për të përcaktuar kreun e PD-së” dhe per te hapur nje rruge zyrtare komunikimi.

Sipas Berishes, ai kishte rèfuzuar në mënyrë kategorike ndërhyrjen e supozuar të Kim-it në pròblemet e brendshme të PD-së, duke qene se tani PD kishte zhvilluar zgjedhjet per Kryetar dhe Organet drejtuese dhe nuk mundej te hòdhte ne ère gjith levizjen e bazes se demokrateve.

Por disa detaje kane dale jò nga berisha bor nga burime akoma te pakomfirmuara. Sipas burimeve Ambasadorja Kim i ka propozuar Berishes nje levizje per te ndàluar sùlmet ndaj njeri tjetrit dhe per te afruar PD me nderkombetaret.

Zonja Kim i ka propozuar Berishes qe ai te terhìqet publikisht nga ambicia e tij per te kandiduar per Kryeminister dhe te qendroje vetem ne pozicionin e Presidentit te nderit ne PD.

Ndersa per pozicionin e krueministrit te vendoset nje person qe eshte shume i besuar i ambasades dhe ka marredhenie shum te mira me Departamentin e Shtetit Amerikan, pra behej fjale per vet zotin Selami i cili ishte dhe ura nderlìdhese ne kete takim.

Por berisha e ka mòhuar ne menyr kategorike kete oferte duke i qendruar ne krah demokrateve dhe duke hèdhur posht cdo ofert te mùndshme qe nuk lìdhet me zgjedhjet e lira dhe te ndershme. Gje qe ka sjell nje tènsionim te situates dhe làrgim te Selamit nga zyrat e PD.VIDEON e plote me takimin mund ta shikoni meposhte👇

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!