Nùk do të près më shum! Yuri Kim me tone të àshpra: Jeni në moment krìtik të historisë tuaj…

31B00900 B6DF 43EE AE7E 6BA57E4E7A2F

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim: Jeni në një moment krìtik të historisë suaj, duhet të vendosi literalisht se në ç’rrugë do të shkoni,VIDEO e plote👇

do të ecni përpara apo do të shkoni pas. Kush do e zotërojë vendin, krìmi i organizuar dhe vetëm olìgarkët, apo njerëzit normalë ata që edhe kanë mùndësinë për të zotëruar pronat, për të zhvilluar prona e për t’u bërë të pasur? Ju duhet ta vendosni.VIDEO e plote👇

A do të jetë rasti që të gjthë do të lù.ftojmë për të gjetur lìdhje të veçanta, në mënyrë që t’ja dilni, apo do të krijoni një sistem ku të gjithë do ja dilni,

që fëmijët tuaj të jenë të lirë dhe të kenë mundësi të barabarta. Ne besojmë se ju do të bëni zgjedhjen e duhur, në të njëjtën mënyrë siç e keni bërë në çaste krìtike. Prèsim me kënaqësi të punojmë me ju.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!