Yuri Kim prek fùndin, merr gòditjen e fòrtë SHBA. Ndodh ajo që nuk prìtej

collage 5

Një peticion on line i nënshkruar nga më shumë se 5 mijë vetë kùndër metodave dhe sjelljes së ambasadores amerikane Yuri Kim, ka tubuar sa hap e mbyll sytë gjithë skalionin e dytë dhe të tretë të ùshtarëve që kanë në dispozicion mediat e règjimit.VIDEO 👇

Po të shikosh titujt e tyre duket sikur në këtë vend po bëhet hataja.Dikush e quan një njollë në nderin e shtetit, një tjetër ringjallje të fantazmave enveriste, disa bërtasin për mùngesën e integritetit moral të firmëtarëve ndërsa, më të zellshmit i kthehen refrenit të njohur, se punët kanë shkuar aq keq, sa tanimë nùk tolerohet dot mos ndërhÿrja e SPAK.

Por, përtej kësaj zhurmënaje shùrdhuese, që buron sa nga interesi për tu strukur pas hijes së një hiperfuqìe, po aq dhe nga atavizmi i trashëguar për t’iu servilosur më të mëdhenjve,

vihen re tre klishe manìpulative që rrèzohen menjëherë sapo dikush tenton të vërë në punë, në mënyrë të pavarur, trurin e vet.Gazetari Robert Papa ka publikuar një mesazh ku komenton sjelljen e Ambsadores së SHBA në Shqipëri Yuri Kim.Papa në mesazhin e tij video shpjegon edhe arsyet që sipas tij e kanë sjellë në Washington Ambasadoren Kim pak ditë më parë.

Kjo u kuptua pas një fotoje që ajo kishte publikuar në një takim me ish diplomatë dhe që sipas Papës janë ish ambasdorë amerikanë në Shqipëri por që janë të gjithë tashmë pnsionistë.Ambasadorja Yuri Kim e kam thekesur se ka hùmbur ëndrrën e saj për ambasadore ne Korenë e Jugut apo edhe në Vietnam siç thoshte ajo.

Eshtë thirrur në Washington dhe është parë në një foto me ish ambasadorët e tjerë, por nuk është Lu, që është emrim zyrtar, të tjerët janë gjithë pensionistë.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!