“Më duket sikur vij në familjen time”/ Ambasadorja Yuri Kim jep lajmin më në fùnd..(VIDEO)

FCEC43B4 F89D 4BAC AC85 A61C74A31CF5

Ambasadorja Yuri Kim ka bërë një ndàlesë në Koplik të Shkodrës ku ka ndàrë një përshëndetje të veçantë për qytetarët vendas.VIDEO e plote👇

Në kuadër të celebrimit të 100 vjetorit të marrëdhënieve diplomatike Shqipëri- SHBA, një autobus ‘amerikanshitës’ do të ndàlet në disa qytete të Shqipërisë për dy javë. Si një hapësirë që do të shërbejë për të ofruar pak nga lojërat amerikane në formën e artit, muzikës dhe formave të tjera argëtuese për të atraksionin e të rinjve.

E pranishme kësaj radhe në Koplik, kryediplomatja Kim u shpreh se ndihet si në familjen e saj në këtë zonë ndërsa shtoi se qytetarët ishin të mirëpritur në Amerikë.

‘Kur vij në Koplik me duket sikur vij në familjen time dhe ketë e shoh në sytë tuaj. Sepse ne jemi besnik, jemi të fortë dhe gjithmonë këmbëngulim. VIDEO e plote👇

Sepse kështu kujdesimi më mirë për familjet tona, kujdesemi për fshatin tonë për komunitetin tonë.

Dhe shpresoj që ju ta dini, se ne si amerikanë ju konsiderojmë si shtëpia jonë, fshati ynë, si pjesë jonë. Ju falenderoj shumë për mikpritjen dhe shpresoj t’iu mirëpres ne Amerikë.’- u shpreh Kim.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!