Njëri pas tjetrit, çfarë po ndodh? Vijojnë arrèstìmet dhe skàndàlet në qeverinë Rama..(EMRI+FOTO)

collage 23

Ish-kryebashkiaku i Vorës, Agim Kajmaku është vënë në prànga për tràfik dròge! Arrèstimi i tij është bërë nga polìcia italiane, pasi është kapur me 20 kg kòkàinë në zonën e San Benedetto del Tronto. VIDEON e plote me skàndàlin e gjeni meposhte 👇

Report Tv mëson se arrèstimi i tij është bërë në 27 maj 2022, ku gjatë operàcionit të bërë nga polìcia ìtaliane i janë gjetur edhe 20 kg kòkàine e cila nëse do të hìdhej në treg do të kapte vlerën e 1 mln euro.VIDEON e plote me skàndàlin e gjeni meposhte 👇

Ai është prezantuar Polìcìsë Italiane si Agim Kajmaku datëlindja 6 korrik 1971, që është dhe identiteti i ish-kryebashkiakut të Vorës. Nga sa mësohet, Kajmaku e kishte fshèhur sasinë e drògës në vazo me lule, por nuk ka arritur që t’i shpëtojë polìcìsë italiane.

Kujtojmë që ai, para se të bëhej kryebashkiak i Vorës, merrej me biznesin e fidanëve, farërave dhe plèhrave, me firmën e tij që quhej “Kajmaku shpk” e ku merrej me “prodhim, shitje, tregim shumë e pakicë farash, fidanëve, pemëve frutore e dekorative, etj., punim i sipërfaqeve të gjelbërta, parqe, dekore urbane…”.

Operàcioni vijon dhe Italia ka kërkuar edhe ndërhyrjen e Polìcisë Shqiptare.

Kush është Agim Kajmaku?
Agim Kajmaku u zgjodh në krye të Bashkisë Vorë në zgjedhjet e 30 qershorit 2019, por u dènoncua nga PD-ja se kishte fshèhur dènìmin në Greqi për fàlsìfikim parash dhe se kjo nuk ishte deklaruar në formularin e dekrìmìnàlizimit. Fillimisht kjo u mohua prej tij,

por më pas u vërtetua nga pròkuroria e Tiranës përmes një letërporosie dërguar autoriteteve greke se ai ishte në kërkim në 2003 për fàlsifikim të kartëmonedhave dhe nuk ishte arrèstuar pasi kishte ìkur në Shqipëri. Nga përgjigjja që Interpol Greqia dhe Interpol Tirana i kanë dërguar Prokurorisë së Përgjithshme, është vërtetuar se gjurmët e gishtërinjve të Agim Kajmakut janë të njëjta me Jorgo Toton, i cili është arrèstuar në Greqi dhe këtë arrèstim nuk e ka deklaruar kur ai kandidoi për zgjedhjet e 30 qershorit nën siglën e PS-së.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!