‘E kam dashur shumë,ja pse nùk shkova në vàrrim’!Arian Çani flet për vd.èkjen e Ardi Daullxhiut

9ACF89B3 D25A 4239 B9E0 550645900ECE

Më 6 qershor u ndà nga jeta një personazh atipik, Ardi Daullxhiu.Vido e Canit e gjeni meposhte👇

Daullxhiu ishte “pagëzuar” nga Arian Çani si i “mjèri më i famshëm në Shqipëri” kjo edhe për shkak të daljeve të shpeshta në studio ku bënte apel për ta ndìhmuar.

Çani, i dha hapësirën Daullxhiut që të kërkonte ndìhmë nëpërmjet ftesave në emisionin e tij. Gjatë emisionit mbrëmjen e djeshme, Çani u ndàl tek hùmbja e parakohshme e Daullxhiut. Ai u shpreh se e ka dashur shumë këtë personazh.

“Le të shohim një kolazh me rastin e Ard Daullxhiut, që kishte filluar në rrjete sociale të shfaqte mjàrimin e tij, por sigurisht u bë i njohur në këtë emision, sepse ishte një kohë, me vite duhet thënë që ai vinte çdo javë. Një moment të caktuar ai e ndërprèu, nuk erdhi më, nuk e di se pse. Unë i thoja pse nuk vjen sepse kur erdhi këtu mblodhi shumë para.

Unë e ndìhmoja me biznesmenë nga Kosova, Maqedonia e Veriut, i jepnin gjithë ato para. Ardi i shkretë njihej si i mjeri më i famshëm në Shqipëri, e kisha pagëzuar unë me këtë emër. Ishte i famshëm sepse nga të vetmit ai e ekspozonte mjèrimit e tij në rrjete sociale, nuk kishte tabu, nuk kishte turp. Unë e kam dashur shumë, shumë njerëz e kanë dashur.

I kërkova ndìhme Currit si teolog edhe si filozof që të na hèdhë pak dritë mbi raportin që krijojnë humanët dhe pse i vjen kèq, dhe pse ndihen mirë kur e shohin atë cila është arsyeja e vërtetë, çfarë fshìhet brenda nesh, është thjeshte zemërgjerësi apo është cinizëm, është një lloj ngushëllimi që ka dhe më kèeq se ne.

Ardi Daullxhiu iku në një moshë të re, në momente të tmèrrshme duke ìkur në spìtal me biçikletën e tij i shkreti. Biçikleta kishte një vend mbrapa ku ulej goca e tij e vogël. Mua më lajmëruan që në mëngjes. Duhet të ishte një mjek ùrgjence. Më tha kështu ndodhi. Thashë mos. Isha shumë larg Durrësit dhe ishte e pamundur që të shkoja. Plus nuk shkoj dot në asnjë v.arrim”, tha Çani.

Ardi Daullxhiu hùmbi jetën për shk.ak të infàrktit.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!