Zbulohet kush fshìhet pas ekz.èkutimit të biznesmenit të njohur / “Sokol Olldashi është vr.àrë nga…”,

46C699A2 617D 4937 A5F6 91A3A81A9DF3

Teksa ka shtruar vetë pyetje “a ka vr.àrë politika?”, avokati Spartak Ngjela ka hèdhur dÿshime se ish-ministri i Transporteve Sokol Olldashi dhe biznesmeni i lìdhur me historinë e Gërdecit, Kosta Trebicka janë ek.zèkutuar nga vr.àsës me pagesë.Videon e plote me Olldashin e gjeni meposhte👇

Teksa ka shtruar vetë pyetje “a ka vr.àrë politika?”, avokati Spartak Ngjela ka hèdhur dyshime se ish-ministri i Transporteve Sokol Olldashi dhe biznesmeni i lìdhur me historinë e Gërdecit, Kosta Trebicka janë ek.zèkutuar nga vr.àsës me pagesë.

“Po politika a ka vr.àrë? Dy vr.àsje kemi ne që mendohet se i kanë bërë vr.àsësit me pagesë. Është Olldashi dhe ai, Trebicka. Dihet që janë vr.àrë ata nga

vr.àsësit me pagesë. Të shkon mendoja po janë in.volvuar këta në këto dy vr.àsje se këta janë provuar që janë vr.àsës. Edhe Trebicka dhe Olldashi janë provuar që janë vr.àsje, se nuk është provuar si të ketë dalë ai kur ka rënë makina nga 40 metra”, tha Ngjela.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!