”E PABESUESHME” Rikthehen fùqìshëm/ Si kùrrë mëparë Bamir Topi dhe Topalli bëjnë Paralàjmërimin e fòrtë Për PD, me Berishën…

collage 22

Duket se me rikthìmin e Berishes ne Partine Demokratike ka bashkuar edhe personazhet e vjetra ku jane rikthyer ne mbeshtetje te ish kryeministrit Berisha. Videon e Bamir Topit dhe Topallit e gjeni meposhte👇

Ish-Presidenti Bamir Topi dhe Topalli kane komentuar deklaratën e Raportuesit të CDU për Shqipërinë Peter Beyer, lìdhur me shpalljen non-grata të ish-kryeministrit Sali Berisha.Videon e Bamir Topit dhe Topallit e gjeni meposhte👇

Topi tha se ky është një lajm që dèmton Partinë Demokratike, më kryesisht grupimin e Berishës dhe ne do te jemi ne mbeshtetje te tij dhe partise demokratike si kùrre mepare per te rimarre dinjitetin qe i takon ksaj partie.

“Nuk është lajm i mirë për Partinë Demokratike që lìdhet me foltoren. Këtu gjithmonë është menduar se zëri i SHBA mbetet ekskluziv, por jo netëork-u ndërkombëtar tregon se nuk jemi të parëndësishëm. Funksioni gjeopolitik i këtij vendi është i një cilësie të veçantë se jemi vend i NATO-s.

Shqipëri ka pozicion si në atë zonën tampon. Se kujtoj làrgimin e rùsëve nga baza e Vlorës në vitin 1961, që u duk sikur i làrguam ne. Kur ishim të vegjël e besuam këtë fabul, por baza e Vlorës ishte 60 km larg bazës së NATO-s në Otranto dhe këto i vendos politika botërore.

Këta kanë iluzionin se mund të vazhdojnë. Mirazhi në politikën shqiptare funksionoka mirë në të gjitha gradat”, u shpreh ai.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!