LAJMI I MADH:Më në fùnd vjen përgjigjia e shumëprìtur nga avokati! Nis procedura ja çfarë prìtet të ndodhë..(VIDEO)

collage 20

Sic duket Berisha po fiton ndaj amerikes dhe soros me kàuzen e tij kùnder non-gratave. Në nje shkrim te sotëm të New York Post, kushtuar sekretarit të Shtetit, Antony Blinken, lidhjeve të tij me George Soros dhe vendimin për ish-kryeministri Sali Berisha, theksohet fakti se sekretari i Shtetit nuk ka dhënë prova në lìdhje me vendimin e tij. Videon e plote me shrkimnin e gjeni meposhte 👇

Kongresmeni republikan i Nju Jorkut, Lee Zeldin, edhe Avokati i Berishes ne France duke dÿshuar mbi ngjarjen kane kërkuar tre herë që Blinken të sigurojë prova për të mbështetur akùzat e tij për korrùpsion kùndër Berishës. Gjatë një takimi të Komitetit të Punëve të Jashtme të Dhomës së Përfaqësuesve qershorin e kaluar, Zeldin tha se masa erdhi ‘me sa duket nga àskund’. Videon e plote me shrkimnin e gjeni meposhte 👇

Zeldin tha se Berisha ‘ishte i njohur gjithashtu si një kùndërshtar àgresiv i George Soros. Çfarë informacioni specifik mund të ndani me komitetin në këtë kohë për të justifikuar këtë lëvizje dràmatike?

‘Në nëntor, Zeldin i shkroi përsëri Blinken duke kërkuar që ai të justifikonte veprimet e tij në Shqipëri.

‘Kjo është kërkesa ime e tretë për informacion shtesë me Sekretarin Blinken që nga ngritja e çështjes së sanksionimit të Sali Berishës dhe ndodh gjatë seancës dëgjimore të Komisionit të Punëve të Jashtme të Dhomës së Përfaqësuesve më 7 qershor 2021,’ shkroi Zeldin.

‘Kongresi luan një rol të rëndësishëm mbikëqyrës për degën ekzèkutive duke përfshìrë Departamentin e Shtetit, megjithatë zyra ime ka marrë jàshtëzakonisht pak hollësi në përgjigje të pyetjeve të mia. Është e pàpranueshme dhe e dyshimtë që Departamenti i Shtetit nuk e ka përmbushur mjaftueshëm këtë kërkesë për informacion shtesë në kohën e duhur dhe në vend të kësaj ka zgjedhur të ngàdalësojë një kërkesë të Kongresit për transparencë.’

‘Blinken duhet të bëjë transparencë. Nëse ka prova se Berisha është i korrùptuar, duhet t’i bëjë publike. Përndryshe, reputacioni i Amerikës dèmtohet’, shkruhet në artikullin e New York Post.

Më poshtë është shkrimi i plotë i New York Post

Nga Miranda Devine

Sikur Sekretari i Shtetit Antony Blinken të mos ishte përfshìrë mjaftueshëm në dèbate të huaja, ai tani akùzohet për ndërhyrje në zgjedhjet shqiptare në emër e për interes të financierit miliarder George Soros dhe si rezultat është pàditur për shpìfje në një gjÿkatë ndërkombëtare.

Një nga veprimet e para të çuditshme të Blinken pas marrjen e detyrës vitin e kaluar, ishte sànksionimi non grata i ish-presidentit dhe kryeministrit të Shqipërisë, Sali Berisha, aleati àntikomunist i Presidentëve George H. W. Bush dhe George W. Bush, dhe që ka qenë në opozitë për tetë vjet. Berisha njihet që është një kùndërshtar i zëshëm i Geroge Soros dhe Fondacioneve të tij të Shoqërisë së Hapur, i cili ka shtyrë ‘reformën’ gjÿqësore dhe zgjedhore në Shqipëri.

Sali Berisha mpòsht George Soros. Nis procedura për hèqjen e Non-gratas.Videon e plote me shrkimnin e gjeni meposhte 👇

*Miranda Devine është autorja e ‘Laptop nga Ferri: Hunter Biden, Big Tech dhe sekretet e pìsta që Presidenti u përpoq të fshìhte’ (Post Hill Press).

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!