DETAJE TRØNDITESE! Vëllai deputetit Ndoka gòdìti Monika Kryemadhin/ Ilir Meta porosit vr.àsjen e tij..(VIDEO)

collage 19

DETAJE tr.òndìtese dalin ne lìdhje me vr.àsjèn e vellait te deputetit Ndoka ku në rrjèt vijojnë spèkulimet pas deklaratës së një gazetari se në dèshmitë e vr.àsësit të pènduar Dumani, përmendet edhe Meta. VIDEON shòkuese e gjeni meposhte 👇

Sipas reporterit Artan Hoxha, Dumani ka thënë se Meta porositi vr.àsjen e Aleksandër Ndokës, vëllai i ish-deputetit Arben Ndoka.VIDEON shòkuese e gjeni meposhte 👇

SPAK, që ka marrë rrèfimin e Dumanit, e ka përgènjèshtruar deklaratën duke i kërkuar gazetarit të bëjë kùjdes me ato që thotë për shkàk të sensibilitetit të rrethanave. Por Hoxha ka sfìduar duke thënë se është gati të publikojë gjithë dosjen “Dumani”.

Në këto rrethana, shumë media dhe portale vijojnë të hamendësojnë rreth arsyeve pse ish-kreu i LSI e më pas President i vendit, Ilir Meta do duhej të porosiste vr.àsjen e vëllait të një deputeti. Një nga portalet shkruan se mes Kryemadhit dhe Aleksandër Ndokës ka patur një ko.nflìkt gjatë fushatës elektorale në Lezhë, ku LSI ka qenë përherë mjaft kërkuese.

Sipas këtij portali, Kryemadhi dhe Ndoka janë kapur me fjalë e më pas Ndoka ka qèlluar me shpùllë Kryemadhin. Për të vërtetuar këto deklarata DITA pyeti një nga miqtë e afërt të familjes Ndoka, nëse vërtetë ka patur një shèrr me këto rrethana.

“Shpùllë nuk di të ketë pasur. Por qe kane pas ko.nflìkt, po. Por kjo e ka shàre më parë. Nuk binte kollaj Sandri në llafe, se ishte me profil te qartë. Merrej me pajtim gjàqesh në zonen e Mirdites dhe ishte profesor per keto situata. Nuk bente gàbime të tilla. Mbyllte muhabete te rènda”, – janë fjalët e tij.

Nëse vërtetë Presidenti të cilit i mbaron afati në korrik është përfshìrë në këtë k.rìm, apo dikush ka shfrÿtëzuar kon.flìktin e të ndjerit me Kryemadhin, për të kryer kr.ìmin e për të fshèhur autorësinë, kjo i mbetet vetëm një hètimi profesional për t’u zbùluar.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!