Plàs SKÀNDALI! Afera e zja.rrit qenka e qëllimshme?! Do të ndërtohet resort gjigant me kazino në ishullin e Sazanit

51D1F1E4 0DAC 443A BC82 AD2C4D5525C5

Një zjàrr i madh ka rènë pak kohë më parë në Ishullin e Sazanit shkàktoi dème të mëdha duke djègur sipërfaqe të konsiderueshme pyjore. Zërat se zja.rri ishte vënë qëllimisht për t’i hapur rrugë ndërtimit të një kazinoje gjigante në këtë ishull që dikur ishte krenaria e ùshtrisë shqiptare, ridolën në sipërfaqe.VIDEON e plote e gjeni meposhte👇

Analisti Lutfi Dervishi, në një shkrim titulluar “Ishulli i Sazanit, pas pak muajsh”, përshkruan se si mund të jetë e ardhmja e këtij ishulli.

Shkrimi i Dervishit:

Vetëm pak muaj më parë zj.arri shka.tërrimtar i Sazanit, bëri shk.rumb e hi florën dhe faunën e ishullit, duke lënë pas një tokë të dje.gur e të zhuritur që si hyn në punë as dreqit, as të birit, madje as gjyshit me àntipl.umb.

Por falë investitorëve strategjik XY dhe politikës vizionare të qeverisë për thithjen e investimeve të huaja, ky ishull relike e luf.tës se ftohte, do të rivitalizohet. Do të jetë padyshim ishulli më spektakolar jo vetëm në Mesdhe por më i veçantë se çdo ishull tjetër mbi dhé!VIDEON e plote e gjeni meposhte👇

Bu.nkerët e dìk.taturës do i lirojnë vendin komplekseve elitare turistike, jahtet do ankorohen në vend të katersiluruesve, zhurma e komunikimeve mors, do të zëvendësohet nga ferfellima e ruletave të kazinove, ndërsa në tunelet e nëndheshme të ishullit do të hapet muzeu i të arr.atisurve me not nga Shqipëria, notArt.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!