Përçàhet Partia Socialiste/ Nùk është Erjon Veliaj! Ja kush do jetë zyrtarisht kandidat për Tiranën

F5D9AB48 41C4 4AFE B792 F2F7A63DF2DE

Duket se xhèlozìa ka filluar të dominoje per marrjes se Tiranës. Videon e plote me emrat dhe kandidatin e gjeni meposhte👇

A do ti japë Rama Veliajt një mandat të tretë? Kjo pyetje që gëlon kudo në rradhët e socialistëve është shtruar sot edhe nga Albanian Post, media që drejton gazetari dhe analisti Baton Haxhiu.

Në fakt, për shumëkënd nga radhët e Rilindjes Veliaj shihet si pasuesi direkt i kryeministrit aktual sepse ai është i vetmi që ka ngritur një pushtet paralel, brenda pushtetit real. Veliaj ka deputetët e tij në parlament, ka njerëzit e tij brenda drejtësisë së re në SPAK dhe gjykata, e mbi të gjitha një pushtet të barabartë me Ramën në media.

Në këtë kuptim ai ka zënë radhën për pasardhës. Por tall jet e shumta të Ramës në publik, historitë e lopçarit dhe të bojaxhiut i kanë yshtur kùndërshtarët e tij të besojnë se kryeministri aktual do ta djegë atë.

Këtë pyetje ka ngritur edhe sot Albanian Post e cila nuk ka nguruar të përmendë edhe emrat e rivalëve.

“Koha për një grua në krye të bashkisë – Belinda Balluku?!Koha për një njeri të besuar si Arben Ahmetaj që udhëhoqi rindërtimin në rang kombëtar?!..ka ngritur pikpyetjen Albanian Post (lexoje shkrimin të plotë këtu)👇

A do ti japë Rama Veliajt një mandat të tretë? Kjo pyetje që gëlon kudo në rradhët e socialistëve është shtruar sot edhe nga Albanian Post, media që drejton gazetari dhe analisti Baton Haxhiu.

Në fakt, për shumëkënd nga radhët e Rilindjes Veliaj shihet si pasuesi direkt i kryeministrit aktual sepse ai është i vetmi që ka ngritur një pùshtet paralel, brenda pushtetit real. Veliaj ka deputetët e tij në parlament, ka njerëzit e tij brenda drejtësisë së re në SPAK dhe gj.ykata, e mbi të gjitha një pushtet të barabartë me Ramën në media.

Në këtë kuptim ai ka zënë radhën për pasardhës. Por talljet e shumta të Ramës në publik, historitë e lopçarit dhe të bojaxhiut i kanë yshtur kundërshtarët e tij të besojnë se kryeministri aktual do ta djegë atë.

“Koha për një grua në krye të bashkisë – Belinda Balluku?!Koha për një njeri të besuar si Arben Ahmetaj që udhëhòqì rindërtimin në rang kombëtar?!..ka ngritur pikpyetjen Albanian Post (lexoje shkrimin të plotë këtu)👇

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!