Nuredin Dumani tròndit politiken shqiptare, avokati i njohur nxjèrr dëshmitë: Paralàjmërohen emra politikanësh…

collage 15

Nuredin Dumani ka dhënë dëshmi për vr.àsjen e disa eksponentëve të krìmit në Belgjikë, Holandë dhe Itali. Videon e plote me deshmite dhe vr.àsjet e ùrdheruara nga politikanet e gjeni meposhtë👇

Juristi Eugen Beçi, i ftuar në studion e “Abc Live” u shpreh se kjo do ta vonojë hètimin.

Beçi: Do na duhen prova Nga Italia, Belgjika për të përcaktuar se si janë këto deklarime që ky person ka dhënë. Letër-porosia do kohën e vet dhe me mbërritjen e atyre provave

hètimi do kërkojë shumë më tepër kohë. Rezulton se do kemi shumë surpriza në botën e krìmit. Komunikimi i sigurt nëpërmjet aplikacioneve nuk është më i sigurt pasi vetë autoritet blege kanë dhënë deklarime që po ecin në zbardhjen e këtyre ngjarjeve qe eshte i perfshìre edhe presidenti aktual Ilir Meta.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!