Ç’po ndodh në Shqipëri? Anila Hoxha nxjerr skàndalin: Sèkret shtetëror!

a 81

Gazetarja Anila Hoxha duke marrë shkas nga zjàrri në Sazan shprehet se emèrgjencat nuk mund të ndërhÿjnë nga ajri pasi nuk kanë helikopterë cougare. “Te tjeret neper Evrope jane duke u mirembajtur bazuar ne kontrata skàndaloze tipike korrùptive !”, shkruan Hoxha. Videon e plote me skàndalin e helikoptereve e gjeni meposhte👇

Postimi i Anila Hoxhës

Pse nuk nderhyjne nga ajri?

Skemi helikoptere cougare . Njeri qe e kane sjelle ne muajin dhjetor mbasi e mirembajten ne Zvicer dhe qe eshte i vetmi ne hambare ne gjendje gàdishmerie, ka pròbleme me rrjèdhje transmisioni prej 10 shkurtit

Te tjeret neper Evrope jane duke u mirembajtur bazuar ne kontrata skàndaloze tipike korrùptive !

Lexo shkrimin qe investigova per tete muaj me radhe dhe qe u botua ne BIRN pak dite me pare.👇

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!