“Bùrg të gjatë për të dhe gjithë familjen”/ Spartak Ngjela zbulon arsyen pse Sali Berisha është i trèmbur nga presidenti i ri

BBFC34A5 63BB 4783 A881 042C08C12295

Edhe kete here avokati Spartak Ngjela në një reagim në rrjètet sociale shkruan se Sali Berisha i trèmbet Bajram Begajt në lìdhje me pozicionin e tij àntiamerikan, në një kohë që ai është nongrata në Amerikë për kr.ìme të rènda.Video e plotë me intervisten esht meposhte👇

Reagimi i plotë:

Koha nuk ka gjuhë, por flet. Pse është trèmbur Saliu nga presidenti i zgjedhur rishtas Bajram Begaj:

Sepse ai ka qenë Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të ùsh.trisë shqiptare?

Sepse ai i ka mbaruar studimet në Shtetet e Bashkuara?

Sepse në këto momente historike në Shqipëri ka një numër të konsiderueshëm for.cash ùsh.tarake amerikane?

Apo, sepse Bajram Begaj, para dhjetë ditësh ka qenë i prìtur me qylym të kuq në Pentagon?

Të gjitha këto pyetje janë bashkë: Sali Berisha është trèmbur në lìdhje me pozicionin e tij ànt.iamerikan, në një kohë që ai është nòngrata në Amerikë për kr.ìme të rènda. Kurse NATO dhe shtetet e Bashkuara janë në gatishmëri ùsh.tarake për arsye të lù.ftës në Ukrainë, dhe janë prezent këtu. Sigurisht kjo është arsyeja. Dhe prandaj është trèmbur Saliu.

Nuk ka pse trèmbet, se ùsh.tarakisht mund të merret nën akùzë, por përpara një gjÿkate, se këto janë shenjat që ai do të dalë si i akù.zuar. Duhet të përgatitet që të marrë pafàjësinë nga ajo gjÿkatë.

Saliu vetë po iu thotë shqiptarëve se është i pafàjshëm, por pafàjësinë e tij duhet ta japë një gjÿkatë. Në të kùndërt, nëse nuk shpallet i pafàjshëm nga një gjÿkatë, Sali Berisha rrè.zikohet me gjithë familjen e tij për një bù.rg të gjatë. Të shohim, koha nuk ka gjuhë, por ajo flet.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!