Ndodh edhe kjo! Truri mùnd të lìdhet me Internet në vitin 2030(VIDEO)

97BF7392 E7CE 43DD BB7E 4E578DB5904C

Ai ka bërë edhe më parë parashikime për të ardhmen dhe kanë rezultuar të sakta. Videon e plotë mund ta shikoni meposhte👇

Në vitet ’90 ai bëri 147 parashikime për vitin 2009. Në vitin 2010 ai shqyrtoi parashikimet e tij dhe pa që 86% e tyre ishin të sakta.

Ai parashikoi se njerëzit do të përdorin kompjuterë portativë në vitin 2009, kabllot do të zhdùken dhe ekranet e kompjuterëve do të shfaqen edhe tek syzet.

Po ashtu, Kurzweil kishte parashikuar që në vitin 2009 do të ketë edhe makina vetë-drejtuese.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!