”E PÅBESUESHME” Bajram Begaj në hètim nga SPAK/ Plàs skàndàlì! Nùk ka kaluar 1 ditë nga propozimi i kandidatit për president nga PS dhe….

collage 8

Sipas informacioneve te para që vìjnë nga Fax News ku disponon edhe dokumetin qe SPAK i ka kthÿer Meçollarit duke e vënë në dijeni se ka regjistruar pròcedim pènal, për çështjen në bazën e Shengjinit për kandidatin e propozuar nga partia socialiste Major Bajram Begaj.Videon e plote e gjeni meposhte👇

Artur Meçollari në cilësinë e kàllëzuesit ka bërë dy kallëzime pènale në SPAK, që lìdhen me dy raste të trajtimit jòligjor të pronave në planin e veprimit dhe përhapjes së Fòrcës Detare. Por, ku eshte edhe emri i propozuar nga partia socialiste për kandidat i presidentit të Shqipërisë por sipas SPAK regjistrimi i këtij procedimi nùk lìdhet me emrin e gjeneral Begajt, edhe pse emri i tij ishte në listen e një nga të kallëzuarit nga Meçollari.

Përgjigjia nga SPAK për Gjeneral Major Bajram Begaj, i zgjedhur nga Partia Socialiste për të qenë President nuk është nën Hètim nga shkruan SPAK por do të ketë nje verifikim tjetër nga ana e ksaj strukture shkruhet ne shkresen zyrtare të SPAK. Burime zyrtare për Fax news bënë me dije se ndaj Begajt nùk ka akoma àsnjë hètim. Sipas informacioneve të siguruar SPAK ka regjistruar pròcedim për bazën e Shengjinit pas kallëzimit të Meçollarit, ndërsa sipas strukturës àntikorrùpsion nùk ka akoma àsnjë hètim për gjeneral Begajn. VIJON….

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!