Vd.èkja e Nishanit tròndit vendin: Blinken mesazh të paprìtur për ndàrjen nga jeta të ish-Presidentit Nishani…

collage 41

Sekretari amerikan i Shtetit Antony Blinken ka dhënë një mesazh për të paprìtur për ndàrjen nga jeta të ish-Presidentit të Republikës Bujar Nishani.

Blinken shkruan se kontributet e tij në marrëdhëniet SHBA-Shqipëri dhe partneritetin tonë të qëndrueshëm lënë pas një trashëgimi jetëgjatë qe ndàrjà nga jeta e tij ishte pak mìsterioze.

“Ne ndàjmë dhìmbjen e popullit shqiptar për làrgimin nga jeta të ish-Presidentit Bujar Nishani. Kontributet e tij në marrëdhëniet SHBA-Shqipëri dhe partneritetin tonë të qëndrueshëm lënë pas një trashëgimi jetëgjatë”, shprehet sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken në mesazhin e shpërndàrë nga ambasada e SHBA.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!