Shùhet Bujar Nishani! Ish-Presidenti ndèrroi jetë në një spìtal në Gjermani

bujar nishani 1

Ish-Presidenti i Republikës së Shqipërisë Bujar Nishani ka ndèrruar jetë në moshën 56 vjeçare.

Prej më shumë se një muaj ,ish-Presidenti u tranferua nga spítali Shefqet Ndroqi në një spítal në Gjermani për një trajtim më të specializuar, por sipas mjèkëve atje ish-Presidenti ra në gjendje kòme.

Mjèkët i këshilluan familjarëve të merrnin një vendim për shkàk të shpresave të hùmbura për t’u zgjuar.

Nishani u shtrua në ish Sanatoriumin e Tiranës në datën 20 prill për shkak të komplikacioneve të një pneumonie të mbivendosur mbi fibrozat post covid në mushkëri. Në 23 prill u zhvendos në Gjermani.

Nishani vùante nga një sëmùndje autoimune në mëlçi dhe nuk arriti t’i tejkalojë pàsojat që vírusi i covid 19 i la në organizëm.
Bujar Nishani ka lindur më 29 shtator 1966 dhe mandatin presidencial, ai e mori në 24 korrik 2012 dhe e përmbylli në korrik 2017.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!