SHBA e shpalli non-grata/ Sali Berisha më në fùnd merr lajmin e madh nga BE-ja…

collage 27

Duket se kete here Berisha ka marre lajme pozitive nga BE-ja. Zyrtari i Parlamentit Europian, David Mcallister është pyetur nëse e njeh Sali Berishën apo jo si kryetar të PD-së. Ju e njihni dhe a do bashkëpunoni me z. Berisha?

“Sa e thashë unë jam këtu si kreu i delegacionit parlamentar, jo si përfaqësues i EPP dhe nuk është vendi për të diskutuar për zhvillimet në PD, ku la te kuptohej se BE nùk do të jetë një pròblem për ish kryeministrin Berisha.

Do kemi një konferencë në Roterdam javës që vjen, atje do kemi takime, dhe do diskutojmë dhe për zhvillimet në Shqipëri.

Ishte goxha përvojë ajo që patëm në 2017 kur patëm nderin të ndìhmonim në tejkalimin e disa diferencave politike.

Kam simpati për Shqipërinë dhe shqiptarët. Sot jam si kreu i kom parlamentar i çështjeve të jashtme. Sot nuk kam mundësi të bëj komente publike për çfarë po ndodh në PD.

Të jeni të sigurt se në kapacitetin tim si anëtar i CDU po i ndjèkim të gjitha zhvillimet në PD nga afër dhe do përpiqemi të japim mbështetjen tonë si EPP që të tejkalohen dallimet ose ndasitë.”, u shpreh ai.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!