“Erdhi qershori tani’’ Si kùrrë më parë Rama jep lajmin e mirë: Më në fùnd pas 40 vitesh…(VIDEO)

3CB39607 D83F 4D5A 9865 BD3AE245E132

Kryeministri Edi Rama ka qenë diten e djeshme në Elbasan, ku së bashku me ministren e Shëndetësisë, Ogeta Manastirliu kanë inspektuar pediatrin e re të spìtalit të Elbasanit. Videon e plote mund ta shikoni me poshtë👇

Që në nisje të takimit me mjèkët e këtij spìtali, Rama i kujtoi se në qershor do të rritet rroga ku ju kujtoj se as ne kohen e dìktatures skeni qenë me mirë e as në kohen e Saliut.

“Erdhi qershori tani, ju rrisim rrogën” – tha Rama, ndërsa mjèkët qeshin.

Ministrja Manastirliu tha se tashmë korpusi Spìtalit të Elbasanit është një korpus tërësisht i kompletuar për nga pikëpamja e strukturës spìtalore, por edha nga pikëpamja e teknologjisë, imazherisë dhe laboratorëve.

“Pas një seri investimesh në spìtalin e Elbasanit, investimi më i ri tashmë i përfunduar është Spìtali Pediatrik, një angazhim i përmbushur tashmë që i siguron shërbime cilësore më shumë se 20 mijë fëmijëve që marrin shërbim cdo vit në këtë spital.

Se si kanë qenë kushtet e Spìtalit Pediatrik, atë e dinë fare mirë të gjithë mjèkët dhe infermierët e këtij spìtali, por për të thënë të vërtetën, tashmë korpusi i spìtalit të Elbasanit është një korpus i mirëinvestuar nga pikëpamja e

infrastrukturës spìtalore, por edhe nga pikëpamja e teknologjisë, imazherisë dhe laboratorit që tashmë janë përfshìrë në gjithë programin e zhvillimit spìtalor.” – u shpreh Ministrja Manastirliu.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!