Kàos në kuvend! Sali Berisha làrgohet me shpejtësi: Ish kryeministri plàs dèklaratën e fòrtë (VIDEO)

640 0 saliberisha 295

Sali Berisha ka lënë seancën parlamentare pasi iu mb.yll mikrofoni. Mbas kësaj ai ka rèaguar àshpër dhe për burrin e Spiropalit ku shprehet se i ka marr tendera. Videon e plote e shikoni meposhtë👇

“Flitej me një gjendje që nuk përdor një term duke dhûnuar shtypin dhe fjalën e lirë. Por dua të them që situata në parlament është e sèmurë shumë. Për faktin që ministrat të cilat unë nûk gùxojnë të vijnë në studio para jush.

Rama i shtÿu të dalin të raportojnë nga interneti. Të Shkoni lexoni tenderat që ka marrë burRi i Spiropalit, tenderat ja jep Edi që është i vëllai.

Tenderi publik i jepet kunatit, vëllait të gruas, pra kemi të bëjmë me një grup njerëzish që kanë hùmbur cdo moral për të pasur mandatin e deputetit.

Ne duhet bë bëjmë një aleancë që secila palë të bëjë transparencë të plotë të këtyre ministrave. Cfarë thotë zonja? Portali ka publikuar gjithë dokumentet zyrtare se burri i Elisës ka marrë tenderin, atëherë fajin e ka portali? Që ka bërë transparencë. Këta i ka kap fríka dhe tmèrri me vjèdhjet e tyre”-tha Berisha.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!