‘E PABESUESHME’ Dalin rrezultatet e para, Komisioni i Organizimit i PD-së jep lajmin për të gjithë demokratët në të gjithë Shqipërinë

collage 23

Sipas expollit duket qarte se ish kryetari Sali Berisha po fiton bindshem kùndrejt Elezit duke e lene ate shum m’brapa me nje perqindje te larte 90% Berisha dhe 10% Elezi. Videon e plote mund ta shikoni meposhte 👇

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Opèracioneve Elektorale pranë Partisë Demokratike njofton se pas kërkesave të shumta të ardhura prej degëve, ka vendosur të shtyjë orarin e votimit deri në orën 20.00.

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale fton të gjithë anëtarët e PD të bëhen pjesë e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryetarit të PDSH me parimin “një anëtar një votë”.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!