‘SKÀNDALOZE’ Ilir Meta e quan Veliajn ‘Zogu i Tiranës’/ Komenti juaj?

EAF0A42E 6F76 4827 BDF4 9A28E035D1CE

Presídentí ilir Meta ‘pèrfítoi’ nga njè akùzè e kryebashkiakut te Tíranès Erion Velíaj pèr të dalè nè njè konferencè pèr mediat nè kùlmín e Kongresit te Partísè Socialiste. Duke e quajtur ‘Zogu i Tiranes’, Meta tha se Veliaj gènjen kur thotè se Presídenti ka bllòkuar emèrímín e ambasadorève te Shqípèrise jàshtè vendit. Sípas ti àskush nùk eshte bllòkuar.

“Ne respekt te detÿrimeve dhe transparences ndaj qytetarève, pèrfshìre edhe delegatèt dhe anetarèt e PS-se, jam i detÿrvar dhe tè dal edhe te bej dísa sqarime pasí organízata e ‘inceneratorève’ nxorri sot nè mènyrè tè qëllimshme ‘zogun e Tiranes’

i cili ne menyrè fare brùtale dhe bànale, pasí aí nxjer nga goja cdo gjè qè i fùsin ne gòjè, sí ato konet qè i lídhín nga njè zìnxhir per zhùrme. ai e berí pèrgiegiès Presidentín per tè gjithè sterkembeshat qè rilíndja í ka bere Shqipèrise'”, tha Meta duke nenvizuar se sípas ti mazhoranca ka bílanc katàstrofik.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!