E dhìmbshme, aktori i madh Shqiptar në gjendje të rènde shèndetësore…!

B0A21B33 E37F 4AFE 9BBF D2BEBA2D8F81

Sipas informacioneve te para dhe te pàkta per momentin qe vijne nga redaksia e topnews,

giendja e tíj shèndetèsore mendohet se èshtè perkèqèsvar pèr shkak tè njè sèmU- ndieje ishemíke te zemrès, e quajtur ‘angína Pectoris’. Derí mè taní nuk ka informacione pèr giendien e aktorit 85- vjeçar.

Reshat Arbana líndí ne Tiranè. Aí èshtè njè aktor teatrí dhe filmí. Njè nga aktoret mè
popullorè tè kínemasè shqíptare, me mbi 35 role, duke filluar qè nga vití 1963.

Pasí i kreu studímet ne shkollèn e lartè pèr aktore “Aleksander Moísíu”, pranè Teatrit
Kombètar nè Tíranè, mè 1968, filloí punè nè Radío Tírana. Nga vití 1977 e derí sa dolí nè pension íshte aktor i Teatrit Kombètar te Tíranes.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!