Plàs kèq mes ministres dhe Berishës: Spiropali sùlmon ish kryeministrin, “Edhe 100 vjet po të rrosh, nùk e mùnd dot Rɑmën”,

0E5B23A2 0853 4B36 B06A 4A40F3088805

Nùk kane të ndàlur sù.lmet ndaj njeri tjetrit mes Minustres Spiropali dhe ish kryeministrit Berisha.

Mínístrja Elísa Spíropali, replikoí me Sali Berishèn per te cílín tha se nuk e mund dot
kryeministrin Edí Rama edhe síkur te jetoje 100 viet.

Spiropali tha se Sali Berísha do te mbahet mend nga gjithè shqíptarèt sí polítikani mè
i kèq.  Videon e plotë me repliken mund ta shikoni meposhte👇

“Sali 3 piramída ke ndertuar nè jetè, píramídat financiare, piramídat arsímore qè
bène analfabet rinine atè polítike, nè majè te sè cilès ti nuk ngjitesh dot mè.

O Sali edhe 100 vjet tè jetosh nuk e mund dot ramèn dhe Partínè Socíaliste, nuk e mund
dot Shqípèríne. Fole dhe pèr krime nè qeverí, por tí je aí qè ke marrè certífikatën”, tha Spíropali.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!