Pas 22 vitesh, për herë të parë Rudina Hajdari vendos të flasë për familjen Haklaj dhe BEFASON për lìdhjen….

a 87

Tashme kanë kaluar 22 vjet që nga vr ja e mìstershme e Azem Hajdarit, e cila ende vazhdon që të jetë në qendër të vëmendjes së mediave ku diskutohet se pse i ndjeri Azem Hajdari doli ate nat ne takim me Haklajt.

Për herë të parë në një intervistë, një anëtar i familjes Hajdari ka përmendur Haklajt dhe marrëdhënien që kanë me ta.

E ftuar në emisionin e moderatores “Glamour Zone”, vajza e Azem Hajdarit, Rudina është pyetur për herë të parë për një temë aq delikate, siç është familja Haklaj.

Ester Bylyku: A të ka rastisur, që qoftë me qëllim apo pàdashje, sido të ketë qenë situata, të kesh patur kontakt me ndonjë anëtar të familjes Haklaj? Ju ka qëlluar të keni komunikim, apo të rastisni diku?

Rudina Hajdari: Jo, nuk ka ndòdhur àsnjëherë.

Rudina ka preferuar të mos zgjatet në këtë temë, ku eshte shum e cuditshme se si ajo dhe vete e ema nuk kane levizur asnje gur per te zbuluar te verteten, por ka lënë të kuptohet se mes familjes Hajdari dhe Haklaj nuk ka àsnjë lloj kontakti por ne fillimet e demokracise ajo u shpreh se babai i tyre i kishte takuar ato me parë per pozitat qe kishte babai dhe Haklajt duke permenduar edhe prejardhjen e tyre u shpreh Rudina hajdari.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!