Majko apo Meta/ Cilin duhet të zgjedhë populli për President të Shqipërisë?Votoni 1ose2

53CE4F3B FAD1 4281 AC85 E12FB927E485

Shum erma jan propozuar e shum te tjere jan perfolur per te marre postin e Presidentit, nje nga keto ishte edhe Pandeli Majko

Ai sic duket gezon mbeshtetjen e partise socialiste dhe te shum Shqiptareve ku ndjen mbeshtetjen e tyre.

Pas fítores ne zgjedhjet e 25 prillit, socíalístèt kane shkàrkuar ilir Metèn í cili
perdorí zyrèn e Presídencès pèr interesat
personale te LSí-sè.

Majko nùk do tè jetè deputet nè Kuvend por
mund tè marrè postín e Presídentít. Er-TV
kerkon gë presídentí i rí te zgjídhet nga
popullí: 1-MAJKO apo 2-META. KomenToní ju lutem me poshtè ose ne dírekt e ne facebook

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!