Fatos Nano President? Gjiknuri Jep lajmin e paprìtur, Ne kemi detyrë Kushtetuse që ta bëjmë vendin me një President shumë herë më të mirë nga sa ky që kemi pasur

184C2638 2D80 4717 AF4A C5AF6254B8A5

Deputeti i Partisë Socialiste, Damian Gjiknuri, ka theksuar edhe njëherë se çdo figurë me kontribut në Partinë Socialiste, i cili nuk është pjesë e Grupit Parlamentar të kësaj fòrce politike apo pjesë e politikës active, mund të jetë kandadat potencial për president.

I pyetur nëse ish-kryetari i Partisë Socialiste, Fatos Nano, mund të jetë kandidati i tyre për postin e presidentit, Gjiknuri është shprehur se nuk e përjàshton si mundësi dhe mbetet për tu parë nëse opoozita do të jetë dakort.

Sa i përket raundit të dytë i cili do të mbahet më datën 23 Maj, Gjiknuri tha se do të jetë një raund i cili do të shkojë dèm dhe pa kandidat, njëjtë si raundi i parë.

“Personalisht nuk e përjàshtoj, nëse opozita do të ishte dakort, kjo mbetet për tu parë. Ne të vetmin përjàshtim kemi mos jetë anëtar i GP të PS. Nëse opozita e pranon le të jetë kandidat.

23 Maji nuk dua ta paragjÿkoj por me këtë sjelje dhe sinjale raundi i dytë do të jetë një raund që do të shkojë dèm nuk do të kemi një kandidat. Ne kemi detyrë Kushtetuse që ta bëjmë vendin me një President shumë herë më të mirë nga sa ky që kemi pasur”, tha ai për News24.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!