Izet Haxhia tròndit me deklaratën e fòrtë: Si kùrrë më parë rrëfen planín e Beríshës për atè.ntat ndaj ambasadës së SHBA: “Sí u gjenda në kamíonín me èk.splozív’

collage 21

Izet Haxhía ka befasuar me deklaraten e tij kete here ku ka rrefyer nje ngjarje te rèndè, ish-truproja dhe njè nga njerèzit mè tè afèrt te Salí Beríshès, gjatè pushtetit te tij tè parè, ka rèfyer se nè vjeshtèn e vítit 1998, èshtè giendur nè kamionín me eks. plozív, í cili do tè hídhte nè erè ambasadèn amerikane ne Tíranë.

Haxhía thotè se kètè skenar, qè mund te sillte shumè víktíma dhe armígèsímín e
Shgípèríse me SHBA, e pèngoí v.ràsja e Azem Hajdarít. ish-truproja i Sali Berishès u ben thirje autoriteteve shqíptare qè tè hètoine skenarín e mbetur ne tèntatívè te hèdhjes ne ere te ambasadès ameríkane sí dhe vràsjen e Azem Hajdarit, duke marrè ne pyetje dísa protagonístè tè asaj kohe, perfshírè edhe Salí Beríshen.

“‘shtè e vèrtetè qè ka patur një skenar per hèdhien ne ère te ambasades amerikane ne vjeshtèn e ’98, nè prag te sùlmeve te NATO ndaj Serbise, duke perdorur cèlulat e Bìn Laden ne Shqípèri.

Nè kètè skenar, pa dijenine tíme, do giendesha nè kamionín me eksploziv qè do hìdhte né ère ambasadën amerikane, por vràsja e Hajdarit e pèngoi kète skenar, vraàje nè te cilèn u gjenda í pèrzier pa dijeninè time”, u shpreh Haxhía ne àktàkùzen.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!