“Faktet thonë që jam gjàkù í Enver Hoxhës” – Basha për herë të parë tregon arsyen dhe lídhjen…

CE4675F7 6534 40FF 96C4 F7265CE08B6F

Kryedemokratí, Lulzim Basha shprehet se akùzat e fabríkuara nè emèr tè tíj nga
dèshmitare tè lùftès se UCK-sè janè shume pak nè krahasím me ato cka janè thènè pèr tè nga kùndershtaret.

Basha kujton se í èshte thène se èshtè i bíri i dìktatorit Enver Hoxha, apo tè tjera akùza se familjen e ka ne Holandè dhe jo ne Shgípèrí. Kreu i PD thote se keto akùza qè bèhen ne emèr tè tíj e pèngojnè atè tè bèjè punën sí líder i opozitès per pàndemínè, krízèn ekonomike, skàndaleve qeverítare, zgjídhjeve qè aí duhet tè ofroj.

Basha: Kjo èshtè me vogla qè kanè thènè pèr mua. Mua mè kanè thènè qè jam í bíri i Enver Hoxhès. Me thonè njè herè nè javè qè nuk e ke familjen këtu e ke ne Holandè. Dèngla tè tilla kèpusín dítè pèr ditè. Nèse unè merrem dítè pèr ditè me shpìfje dhe gènjeshtra qè hedhín ndaj meje unè nuk kam kohe te merrem me detyrèn qè kam karshí shqíptarève. Nè kètè kohè mè prívon tè bèj detyrèn qè kam sa í pèrket pàndemísè, krízès ekonomike, skàndaleve qeverítare, zgjidhjeve që duhet te ofroi.

Mè tej Basha ka treguar pse nuk ka pasur akses ne hètímín e lùftetarève shqíptare dhe lùftès e UCK-sè nè Tribunalín e Hagès. Basha: Nè Tribunalin e Hagès dhe ne departamentín e drejtèsísè kíshte dísa tregulla fare tè qarta. Shqíptarít, legal oficer kùrrè nuk i besohej ne cèshtje kùndèr UCK- se. Ne fakt as kroatit.

Skuadrat gë hètonín krímet e lùftès ndaj serbève íshín plot me
legal ofícer shqíptare dhe kroate. Ne cèshtje kùnder shqíptarève nuk kishte kurre shqíptare dhe as kroate. Si regull. Mund te ishin tè vendeve tè ndryshme tè Europès dhe ky èshtè njè regull i qartè pèr kèdo gè e njeh sado pak UNMIKUN.

Lulzím Basha kùrre edhe po te deshironte nuk mund te kishte akses ne àsnjè faqe te vetme tè njè hètímí tè vetèm ndaj çdo shqíptari, ndaj do lùftetarí, ndaj UÇK-se

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!