“Je i dàmkosur ndërkombëtarisht”, Plàs kèq mes Sali Berishes dhe Gazmend Bardhit, publikohet foto…

collage 3

Nùk eshte hera e pare qe ndodhin perplàasjè mes Berishes dhe Bardhit ku kane dègjènerùar ne shàrjè dhe akùzà të rèndà mes tyre .

Pòshtërimi i vetvetes dmth të jesh dàmkosur ndërkombëtarisht se ke përdorur pùshtetin për të pasuruar familjarët, dhe të mos ndàlesh, por të kërkosh ti pasurosh akoma, duke marrë pèng PD dhe duke bàltosur me shpìfje këdo që nuk është në PD si mbùrojë për familjen tènde.

Schermata 2022 05 18 alle 19.14.20

Pòshtërimi i vetvetes dmth të jesh dàmkosur ndërkombëtarisht se ke përdorur pùshtetin për të pasuruar familjarët, dhe të mos ndàlesh, por të kërkosh ti pasurosh akoma, duke marrë pèng PD dhe duke bàltosur me shpìfje këdo që nuk është në PD si mbùrojë për familjen tènde.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!