E FUNDIT/ Po kjo? Eksklùzive: Edí Rama í sèmùrë me síndròmën “Hùbrís”..

000 1p23xt 211577

Mesa duket pas 3 mandatesh ne qeverisje kryeministri Rama kane filluar te dyshojne per sìndròmat qe mùnd te kete.

Prej mèse 8 vítesh, Edí Rama èshtè típík “sùlltaní” i pùshtetít parlamentar, qeveritar, polícor, ekonomiko-fínancíar, tè cilët vetè i emèron, ùrdhèron dhe vetè-vendos.

Madje me “gògolín” e sùndímít tè tij, janè tmèrruar edhe instítucionet e drejtèsíse, te cilët Rama í versul, í bllòkon e kèrcènon sípas interesave qè ka; ndikim qè e faktoi Erjon Veliaj me deklaraten pèr vèrsuljen e SPaK kùndèr “ishullit” tè pa pùshtuar FSHSH.

Prej mèse 8 vítesh, Rama ka nen kontroll 12 prefektura, 12 kèshilla qarqesh, 3 porte detare, dy aeroporte dhe prej 3 vítesh ka 60 nga 61 bashki, ku nèpèrmjet kryetarève, bordeve e anetarève te kèshillave, realizon lírshem màsàkren ekonomíko-fínancare me fondet e pasurítè publike.

Sa herè í plàsín afera korrùpsioni, kryeministri Rama í mohon, duke marrè nè
mbròjtje minístrat, deputetèt, kryebashkíakèt dhe drejtorèt e pèrfshírè nè skàndale, ose í kalon me bàtuata e sùlme ndaj medíave e opozítès gè ía publikojne. Kjo siellje e Ramès quhet síndroma “Hubris”, gè sípas greqíshtes sè lashte, èshtè psíko-hibrídízím me kuptímín “Tepricè vetèkènaqèsíe prej fugísè sè pushtetít”, ose e kunderta e maturísè reale gë ka njè drejtues shtetí; aq sa kríjon egoízèm krenarie, mengurie e díjesh, duke í trajtuar te tierèt me pafytyrèsí, perbùzje e denígrím.

Psh., Edí Rama e konsideron veten sùndímtar í Shqípèrísè dhe sillet si skllavopronar i shqíptarève, qè me jeten, te drejtat dhe pasurítè e tyre, bèn cfarè í do qejfi dhe nuk frenohet na instítucionet ligizbatuese, sepse krejt shtetí èshtè ne dorèn e tíi.

Sindroma “Hubrís” e ka infektuar Edí Ramèn me mendèsí perandorí, qè shpèrfill
kèdo e pèr do gjè, qè vendos vetè dhe pèr projekte mbí bujqèsínè, HEC-e, ùshtrínè, polícínè, aeroporte, porte detare, polícore e satelitèsh eti; kur nè jetèn e ti profesionale ka vetem díplomè pikture.

Keto simptoma i ka edhe kryeministri i Shqiperise shkruan /Pamfleti…

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!