Gruaja e Azem Hajdarit fshèh të vërtetën: Azem Hajdari nuk u v.rà për partinë dhe demokracinë, babain t’a v.ràu ……

collage 14

Rudina Hajdari tek kafja Ylli Rakipit, “Babai im dhà jetèn pèr Partinè Demokratike.” Rudina! ndjèsè pastè babai juaj, jo vetèm nè dhjetor 1990 ishte… jetèn nuk e dhà pèr partinè, se ajo parti ishte… por nga tè gjitha kallbogramet dhe agjensitè e inteligiencès babai yt èshtè vr.àrè pèr tràfikun e àr.mève ne Kosovè me Haklajt. Videon e plote mund ta shikoni meposhte👇

Jane zhdùkur 500 mije dollarè gè janè marrè nga ministri mbròjtjes sè Kosovès
Ahmet Krasniqi pèr kalimin e àr.mève nè Kosovè. Ar mèt u dhanè, parat nuk u morën nga Haklajt qè kishin dhène ar mèt. U v.rà edhe Ahmet Krasnigi pas disa ditèsh.

Pyete mamin se ndoshta te tregon ndonjè giè! Fajin nuk e ke ti Rudinè, por ata tè cilèt lejuan babin nè këto punè dhe drejtèsia qè nuk flet dhe agjensitè e inteligjencês dhe ambasadat qè kanè kalbogramet dhe nuk flasin.

Shqipèria ka ngritur njè histori màshtrimesh, tè pavèrtetash dhe mitesh pa krena nè tè gjithè historinè e saj, kjo èshtè arsyeja qè jemi nè kètè kènetè historike, mediatike, politike, kulturore. Kjo sepse nuk kemi raport me tè vèrtetèn dhe kemi ngrìtur gjithcka mbi mal tè pavèrtetash, manìpulimesh dhe hàjnishè politikanèsh òrdinerè dhe krì mìnelè te Shgipèrisè dhe shqiptarève.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!