‘E PÅBESUESHME’Nùk prìtej kaq shpejt:Vjen lajmi i madh për të gjithë Shqiptaret, hìqet taksa për rrugen e kombit…

collage 11

Nuk ka mùnguar premtimi i radhes nga ish kryeministri Berisha ku ka dhen lajmin e madh per te gjith Shqiptarine.

Një shqiptar i Kosovës ka marrë pjesë në takimin që Berisha ka mbajtur me demokratët e Kukësit ku u ka kërkuar atyre votën për t’u rizgjedhur kryetar i PD-në zgjedhjet e 22 majit.

Ai e falenderoi Berishën duke e quajtur “kryeministër” dhe i kërkoi që të hìqte taksën e Rrugës së Kombit.

Ng aana tjetër, Berisha u përgjigj se kjo gjë do të bëhej sapo PD të vinte sërish në pushtet duke rrèzuar qeverinë aktuale.

“Taksa do hìqet dhe ajo rrugë do të mbetet e Kombit ashtu siç e ka emrin.Ajo është një taksë tùrpi, një taksë që shpreh jo pak qëndrimin e tij që u vendos mbi bazën se “Kukësi ka marrë shumë” dhe duhej të paguante pse u ndërtua rruga. Është një taksë urrèjtje.

Qarku i Kukësit është më i vàrfëri në Europë. Është rreth 16 vite larg Tiranës. Ndërsa Ballkani i Hapur është projekt i mirëfilltë i Serbisë së Madhe. Është projekt i Aleksandër Vuçiç, i cili nuk njeh gènocìdet e bëra në Kosovë dhe Bosnjë”– u shpreh Berisha.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!