Tërbòhet ambasadorja, i bìe tavolinës dhe bën deklaratën e fòrtë: Në Shqipëri është e tmèrrshme…

EDDAE39E 1FCC 41DD AA22 D95FAB67E2D5

Nùk ka duruar kete here Ambasadorja amerikane ne Tirane duke ju bère thirrje shqiptarève te lùftojne, te kèmbèngulin dhe tè mòs pranojnè t’u vr.àsin shpresèn.

Duke folur pèr atè cfarè ka Shqipèria, potencialin dhe ndryshimin nè kèto 30 vjet, duke i mèshuar tavolinès ne “Open” ambasadorja tha se ka disa tè cilèt duan tè dorèzohen, te cilèt do te thonè se asgiè nùk ka ndryshuar.

“Ata hqìen sikur reforma nè drejtèsi ka dèshtuar. Ata pretendojnè se çdo gjè nè Shqipèri èshtè e tmè.rrshme. Ata pretendojnè se bota nuk mendon shumè pèr Shqipërine”Ata janë gàbim” Ata e kanè gàbim, ata po ju shpèrqendrojnè dhe ajo qè po pèrpiqen tè bèjnè èshtè qè t’ju vr.àsin shpresèn tuaj.

Po pèrpiqen t’ju vr.àsin te ardhmen tuaj. Dhe ju nuk duhet ta pranoni kètè. Ju duhet te lù.ftoni. Ju duhet ta mbani shpresèn tuaj. Duhet tè kujtoni se cilèt jeni – kjo Kembèngulni! Lùftoni!”, tha ambasadorja Yuri Kim.

1 comment

Your email address will not be published.

  • E paski nje shkrim per ate kriminelin qerim kelmendi
    Me..vete faktin se edhe kufomen ja kan djege nuk e di ku ka ma keqe qe te shpifni rreni per nje gje qe nuk egziston ase ka ka munde te egzistoj .
    Keto jane idiotsina te lpk per sali berishen te ngjajshme kane qene edhe per Rugoven
    Qerimit ju ka tregu veni ne ferre me zjarm
    Ketyre si ai edhe faren duhet me ja djege

Trending Posts

error: Content is protected !!