“Është në pànik”/ Rama i bëri thirrje SPAK të hètojë Berishën,vjen pergjigjia bòmbè..

Screenshot 7 9

Diten e sotme Berisha u shpreh àshper: Kreu i organizatës krìmìnale të hàjdutëve të ìnceneratorëve ne një pànik të jàshtëzakonshëm merret me drejtësinë dhe kùndërshtarët e tij politik.

Shkaqet janë madhore. Edi Rama thekson se me këto qendrime të cilart shëmbëllejnë apo kanë të denja për Korëne e Veriut apo mregjimit të eterve të tij, ka disa synime.

Më së pari të terhèqë vemendjen e qytetarëve shqiptarë të cilët po përballen me vèshtirësi shumë të mëdha, në jetën e përditshme për shkàk të kësaj qeverie, të këtij kryeministri I cili me firmë dhe vule vjedh, vjedh dhe vetëm mvedh. Krijon vetëm mekanzima vjedhjeje. Dje po kontrolloja statistikat. Nga 2014 deri sot indeksi I cmimeve të ushqimeve është rritur 100 %.

Shumica e familjeve shqiptare shpenzojne mbi 50 perqind të të ardhurave vetëm për ushqime. Nje vàrferi e frìkshme, rritt cdo jave e muaj nëtë këtë vend në një kohë kur kryeministri dhe ministrant e tij të pàngòpur vazhdjnë të vjèdhin dhe përdorin fòndet, pronat publkie, asetet nga Kepi I Stillës deri në skajin me të lartë të vendit.

Dua tju kujtoj një takim me avokatin e famshëm amerikan. Pse Edi Rama ka hùmbur gjurmët. Nuk I rrihet më në shqipëri por ne kurriz te taksapagueve shqiptar me avion ecën dhe udhëton si gjëja me e pavlerë e Europës zyrtare. Pse? Unë do tu lexoj vetëm një nga pse-të dhe kjo që po lexoj lìdhet me aferën e djègësave.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!